Uitlaatservice

UITLAATSERVICE

Ben je niet in de gelegenheid om een lange wandeling met je hond te maken, door ziekte, drukke baan of andere omstandigheden? Gun je je hond het plezier van spelen, rennen, ravotten en snuffelen met soortgenoten? Dan biedt Hondenrondje Uitlaatservice uitkomst! 

Voordat ik jouw hond meeneem met de uitlaatservice, maken we eerst een of meerdere proefwandelingen. Tijdens deze wandeling zien we gezamenlijk of het klikt tussen jouw hond en mij en of het klikt tussen de hond en de groep. Als dit allemaal prettig verloopt, neem ik de hond op in de groep. Hiervoor maken wij samen duidelijke afspraken, tijdens een kort huisbezoek. 


Hondenrondje kan alleen honden meenemen, die zich prettig voelen in de groep en goed combineren met de andere honden. Je hond moet de basisvaardigheden onder de knie hebben en goed bij de groep blijven. Er kunnen alleen honden mee uit Apeldoorn en die 'op de route' wonen, omdat de rit naar het bos anders te lang wordt.

 

Voor honden jonger dan 6 maanden (en bij grote rassen 9 maanden), is een groepswandeling van ruim een uur een te grote belasting en dus nog niet geschikt.

"Ik geef jouw hond persoonlijke aandacht en je hond is in goede, kundige en liefdevolle handen!"

WANDELTIJD 

De HondenrondjeHondjes wandelen op maandag, dinsdag en donderdag, behalve op feestdagen en tijdens vakanties. We wandelen minimaal een uur in de verschillende losloopgebieden in en om Apeldoorn. De haal- en brengtijd is afhankelijk van het aantal honden dat op die dag meegaat en de wandeling begint tussen 10.30 en 11.00 uur.

TARIEF 

€ 15,00 per wandeling voor 1 hond


€ 25,00 per wandeling voor 2 honden van hetzelfde adres

INTERESSE? 

Vul hieronder dan het contactformulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.*


* Mijn uitlaatservice zit eigenlijk altijd vol. Ik neem maar een beperkt aantal honden mee, om het veilig en prettig te houden voor de HondenrondjeHondjes, iedereen die we tegenkomen en voor mijzelf. Ik hanteer wel een wachtlijst, maar dat geeft geen garanties. Een nieuwe hond moet bij de groep passen en op de route van die dag wonen.

AANVRAAGFORMULIER UITLAATSERVICE

 
 
 
 
 
 
 
 
Reu
Teef
 
Ja
Nee
 
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Nog te overleggen