Ervaringen van anderen

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wij hebben de puppycoaching gevolgd bij Hondenrondje én dat is écht een aanrader! De privélessen zijn echt fijn, je gaat samen naar het bos, leert dan je pup direct al om los te lopen, maar ook trainen op een veld of bij jou thuis om te kijken naar bepaald gedrag behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tussendoor kun je ook álles vragen via de app. Lilian reageert heel snel én weet eigenlijk overal wel antwoord op. Eigenlijk doe je jouw lieve pup én jezelf tekort als je niet voor Hondenrondje zou kiezen!


Marjet en Menno

Onze hond loopt al ongeveer 9 jaar trouw mee met Hondenrondje. De start was niet makkelijk maar samen met Lilian kwamen we altijd tot een oplossing die goed was voor Fleur. En dat kenmerkt Hondenrondje, het belang van je hond staat altijd voorop met een liefdevolle aanpak en directe communicatie. Wij kunnen Hondenrondje niet genoeg aanbevelen!


Marieke Kramer

Summer is onze eerste hond. Lilian heeft mij heel goed geholpen om op een liefdevolle en consequente manier Summer op te voeden. De puppyfase vond ik best een uitdaging. Lilian heeft mij daar goed doorheen geholpen. Alles kwam aan bod; zindelijkheidstraining, gebruik van de bench, bijten (hoe en waarom en wat te doen), je hond leren mee te lopen aan de lijn en niet te trekken. De wandelingen samen in het bos om dan tijdens zo’n wandeling met je hond het gedrag van je eigen hond en andere honden waar te nemen, te leren begrijpen en er goed op te reageren, waren voor mij een heerlijke ontspannen manier om te leren. Lilian heeft een positieve inslag en een heldere visie. Voor zo goed als alles kan je bij haar terecht; van het voorkomen van zoomies op de bank tot het advies bij diaree (wortelsoep). Als je een ontspannen, heldere, positieve coaching wil voor je hond, zou ik je Lilian gunnen.


Celeste de Ruiter

Hartstikke tevreden over de begeleiding van Lilian. Altijd met aandacht, prettige sfeer en positief, en goede resultaten.
Eerste contact was bij mij thuis, een uitgebreid prettig gesprek over mijn hond Cara ( toen nog pup) en uitleg over haar aanpak.
De afspraken zijn fijn buiten, in het bos of park. Altijd prettig en gezellig! Nuttige tips, oefeningen die ik met de hond zelf kan doen, en waar nodig ook nog aanvullende info per mail. Kijk er altijd weer naar uit.


Els Sibenius Trip

Lilian is geweldig, haar kennis is onuitputtelijk en ze heeft overal een oplossing voor. Ze neemt echt de tijd om jouw pup te leren kennen. Personal training voor je hond :)


Marlon Haandrikman

We zijn met onze pup Gozer bij Lilian terecht gekomen doordat kennissen goede ervaringen bij haar hadden gehad. Ook wij kunnen Lilian aanbevelen. Door haar enorme kennis over honden en hun gedrag wist zij op allerlei vragen een passend antwoord. Erg fijn om 1 op 1 aandacht te hebben voor onze pup. Wanneer we vragen hadden werden deze zeer snel beantwoord waardoor wij niet in onzekerheden bleven zitten en de pup goed hebben kunnen opvoeden. Namens ons allen erg bedankt Lilian.


Groetjes, Elvire Logister.

We zijn zeer tevreden met de puppycoaching en hondenuitlaatservice van Lilian. In maart 2021 hebben we voor het eerst kennisgemaakt met de puppycoaching van Lilian. Voordat we onze pup Senna ophaalden bij de fokker, is Lilian bij ons thuis geweest en heeft ze ons heel bruikbare informatie en tips gegeven waardoor we goed voorbereid en met vertrouwen startten met de opvoeding. Ook tussentijds konden wij op een laagdrempelige manier met vragen bij haar terecht. Lilian luistert goed en geeft advies op maat. Toen Senna oud genoeg was en er een plekje vrij kwam, mocht ze ook mee met de hondenuitlaatservice. Elke maandag- en dinsdagmorgen staat Senna vol enthousiasme te wachten op Lilian. In januari 2023 besloten we er een 2de pup bij te nemen. Omdat de puppycoaching bij Lilian ons zo goed was bevallen en elke pup/hond weer anders is en wij ook wel weer een opfriscursus konden gebruiken, hebben we wederom een beroep gedaan op de puppycoaching. Ook nu zijn we weer erg tevreden. Lilian stemt de lessen af op onze wensen en behoeftes. We hebben voor de 2de keer veel geleerd. En wat een geluk dat er weer een plekje vrij is gekomen bij de hondenuitlaatservice voor onze Charlie! We zien in de omgang met onze honden dat Lilian veel kennis van zaken heeft en op een natuurlijke, liefdevolle manier met de honden omgaat.


Fam. Pol

Wat een lieve fijne vrouw. Voor ik Lilian gevonden had, had ik al wat andere gedragstherapeuten gehad voor mijn Tommy. En waar de andere therapeuten mij vaak aan keken van huh? Of doe niet zo moeilijk. Daar begreep Lilian mij en Tommy volkomen. Wat een enorme opluchting. Wat een inlevingsvermogen. Lilian denkt heel erg ruim mee, als de ene oplossing niet voldoende werkt denkt ze net zo lang mee tot het wel lukt. Lilian is de enige gedragstherapeut die Tommy en mij echt verder heeft kunnen helpen op een manier die voor hond en eigenaar heel prettig is en daar zijn wij haar heel erg dankbaar voor. Ook mag je zelfs later nog een vraag stellen als iets toch niet helemaal duidelijk is, of als je iets even niet weet. Erg bijzonder en zo fijn, mijn waardering is enorm.


Marloes en 🐾 Tommy.

Breezer is n zwerfhond van 8 mnd uit Roemenië, die nu zo n 7wkn bij ons is, die in t begin heel angstig en vooral bang was voor mannen. We hebben Lilian ingeschakeld en zij heeft ons goeie uitleg gegeven hoe om te gaan met breezer. Kregen ook n mooi verslag ervan, en naar n paar weken gaat het al n stuk beter met hem. Lilian bedankt voor je tips.


M. Oosterwijk

We zijn al jaren tevreden over de uitlaatservice. In het begin was de service echt nodig omdat Pleun anders op donderdag te lang alleen zou zitten. Dat is veranderd maar toch laten we Pleun nog iedere donderdag meegaan. Lilian is te gek met de honden(kijk maar naar Filmpjes op facebook van de dagelijkse wandelingen). Pleun zit iedere donderdag trouw te wachten tot ze komt. Ik vind het ook belangrijk dat Lilian aandacht besteed aan de rollen binnen de roedel. De honden zijn echt op hun gemak, zelfs in de bus waarmee ze ze komt halen. Gun je hond deze beleving!


Marc Vink

Op aanraden van vrienden contact gezocht met Lilian voor hulp bij de opvoeding van onze Berner Sennen-pup. Aangezien het voor mij mijn eerste hond was, vond ik het heel spannend of ik het wel goed deed allemaal. Lilian kijkt gericht naar de gezinssamenstelling en de hond en vooral belangrijk; het ras! Onwijs blij dat wij de 1 op 1 training hebben mogen volgen. Wij hebben nu een goed luisterende hond die ook nog eens sociaal is en ons gezin compleet maakt!!! Bedankt nogmaals! Suus maakt het goed en is voor zowel HD als ED vrij gekeurd!!!


Manon Potkamp

Hoi Lilian,

We willen je graag bedanken voor je hulp bij de eerste maanden van onze pup. We hebben bewust gekozen voor de 1 op 1 begeleiding en dit was echt een schot in de roos. Dank voor alle praktische tips.

Groetjes Kathelijne, Patrick en onze 🐾 Fleur

Hallo Lilian, gaarne willen wij je bedanken voor je opleiding bij Cooper. De belangstelling en passie die jij voor honden ten toon spreidt is fantastich. Daar hebben wij een enorme waardering voor. En vonden het zeer prettig om met je te mogen samenwerken, om Cooper het juiste gedrag te leren.


Dus namens 🐾 Cooper, Ad en Corry, zeer bedankt. SUPER

Hoi Lilian,
Super bedankt voor alle tips en trics die je ons hebt meegegeven. We vonden je coachingslessen erg waardevol en we vonden het fijn dat we je tussen de lessen door altijd konden benaderen voor vragen! Daarnaast was het prettig dat je zo flexibel was in onze eigen omgeving te laten plaatsvinden. We zullen je zeker aanraden bij anderen!


Groetjes Femke en 🐾 Bentley

Bedankt Lilian,
We hebben veel geleerd van jouw tips en trucs. Heb meerdere werk honden gehad, maar was nieuw met deze aanpak. Heel aardig dat ook na de puppy coaching nog een tijdje bereikbaar blijft om op afstand te coachen. Zeker een aanrader!!!


Jolanda en René

Cooper, onze kruising Friese stabij/kooiker van 3 jaar, wilde van de een op de andere dag niet meer mee wandelen in de wijk. We moesten hem echt mee slepen. (want hij moest natuurlijk wel zijn behoeftes doen)
Hij was opeens bang voor andere honden. Vooral bij het lopen aan de lijn wanneer er geen vluchtwegen waren...
Met behulp van Lilian hebben we stukje bij beetje Cooper weer geholpen wat rust te lrijgen. Ze heeft zoveel waardevolle en vooral ook heel bruikbare adviezen gegeven waar we mee vooruit konden
Wat ook erg fijn was, was dat de lijntjes heel kort waren. Via de app of de mail: ze reageerde heel snel.
We zijn nu 7 maanden verder en Cooper staat steviger op zijn pootjes. Het blijft eem onzekere hond, maar we begrijpen hem nu beter.


Ellen van der Plas

Geen standaard puppycursus waarbij je in groepsverband allerlei 'trucjes' leert aan je hond maar echt maatwerk. Voordat we onze puppy konden ophalen is Lilian een avond bij ons thuis geweest waarbij ze ons veel praktische tips gaf voor het ophalen en de eerste weken van onze Floris. De andere lessen vonden allemaal in het bos plaats. Je wandelt drie kwartier en ondertussen kun je alle vragen die je hebt aan Lilian stellen. Ondertussen observeert ze goed hoe je hond zich gedraagt naar andere honden en hoe het contact tussen jou en je hond is. Daar speelt ze dan direct op in. Heb je tussen de lessen door vragen dan kun je haar altijd appen of mailen. Ze geeft nooit een standaard antwoord maar kijkt altijd naar wat het beste past bij hond en baasje. Kortom, Lilian is een betrokken persoon die zich met hart en ziel inzet voor het welzijn van onze trouwe viervoeters!


Fam. van Berkel

Wij hebben een super begeleiding gehad. Onze Senna was erg bang voor andere honden en voor mensen. Dit komt door nare ervaringen. Door tips en oefeningen is dit een stuk minder. Helaas nog niet helemaal weg. Maar door de oefeningen blaft ze tegen sommige mensen en honden niet meer. Als we vragen hadden konden we altijd appen. Ze heeft ook handige dingen gezegd die we konden aanleren en hoe we het moesten doen. Echt een aanrader. Ze is super lief en geduldig.


Suzanne en Wesley

Precies een half jaar geleden kwam Shurikk in ons leven. Een flinke hond uit een groot asiel in Moskou. Een prachtig beest van geschat 6 jaar die alleen het asiel als zijn huis heeft gekend. Een hond die ook nog eens heel graag en vaak geknuffeld wilde worden; precies wat wij zochten.

Thuis ging alles prima maar buiten tijdens het uitlaten had Shurikk een andere kaart in zijn TomTom dan wij. Bij een kruising wilde hij een andere weg nemen dan zijn baasjes en bleef dan staan, alsof er in zijn hersens een knop omging. Hij bevroor en was niet te vermurwen met lekkere snoepjes, woordjes of wat dan ook om toch zijn baasjes te volgen. We hebben dit een week aangezien. Shurikk is onze 5e hond en ondanks veel ervaring wisten we gelijk dat zijn gedrag niet vanzelf over zou gaan. Shurikk en zijn baasjes werden hier niet gelukkig van. We hadden hulp nodig. Vragend bij andere hondenbezitters naar een “goeie” werd Lilian Bults van “Het Hondenrondje” onze hondentherapeute.

We vinden het contact met Lilian bij ons thuis, de z.g. intake, van vitaal belang.
Ze nam alle tijd, luisterde goed naar onze ervaringen en wensen en vatte dit samen in een helder en uitvoerig verslag met adviezen, tips en praktische voorbeelden. We kregen huiswerk op maat in behapbare porties. Haar belangrijkste advies hebben we goed in de oren geknoopt: “geef Shurikk tijd, tijd en nog eens tijd.”

Het voert te ver om alle adviezen van Lilian en resultaten hier breed uit te meten maar samengevat zagen we na 3-4 dagen al verandering in Shurikk’s gedrag; steeds minder vaak blokkeerde hij en na twee weken was het “bevriezen” helemaal over.
Good Dog, Happy Man!

We zijn Lilian dankbaar dat ze ons zo goed hielp om Shurikk te laten groeien naar de voor ons helemaal ‘perfecte’ hond.

Ina en Wolfgang

Lilian kijkt en luistert naar de behoefte van baasje en hond. Ze neemt de tijd en maakt een nuttig verslag met hetgeen besproken is aan adviezen. Veel van geleerd! Dank je wel!


A. van Zuilen

Toen wij onze hond Boris als pup gekregen hebben we meteen de eerste week de hulp van Lilian gevraagd in de vorm van de individuele puppycursus. Wat hebben wij ontzettend veel geleerd al meteen het eerste bezoek. Lilian geeft op een hele prettige manier praktische tips waar je echt wat aan hebt. Ook het feit dat je de periode gedurende de puppycursus over de mail vragen mag stellen precies wanneer jij hulp nodig hebt is echt super fijn. Zeker voor die momentjes waarin je denkt: doe ik het nou wel goed? Ook tijdens de vervolg lessen in het bos of bij de beek veel tips. Ze observeert ook en leert je te luisteren naar wat jouw hond je probeert te vertellen. Onze Boris is tot een hele fijne en goed opgevoede puber uitgegroeid. En zelfs daarna hebben we nog de hulp van Lilian ingeschakeld om ons te helpen bedenken hoe wij Boris rustig en lekker vrolijk konden houden terwijl hij nauwelijks mocht lopen na een knieoperatie. Lilian is top!


Alice

Wij heel blij met de begeleiding van Lilian. Ze heeft ons gezin goed uitleg kunnen geven over de behoeften en signalen van onze hond, Senne. Hierdoor staan we meer op een lijn en kunnen we beter voor onze hond zorgen. We zien dat Senne baat heeft bij de adviezen, doordat ze snel rustiger wordt en meer ontspant. Lilian haar uitleg was helder, concreet met oplossingen en zonder beschuldigingen. Hierdoor groeit ook ons eigen vertrouwen, als baasjes van Senne.
Twijfel niet als je hulp zoekt en neem contact op met Lilian.


Fam. Merlijn

Onze hond Luna is een straat hond uit Griekenland waarvan het niet bekend was of ze mentaal en/of fysiek mishandeld was. Nadat wij haar hadden opgehaald bleek Luna veel moeite te hebben met (nieuwe) mensen vertrouwen. Het enige wat Luna wel leuk vond was het uitlaten en buiten zijn, maar ook buiten was Luna bang voor harde geluiden. Na veel zoeken was Lilian de enige die Luna wilde uitlaten. Lilian liet meteen weten dat ze het met Luna anders wilde aanlopen dan normaal. Lilian heeft Luna een week of 3, buiten de gewone uitlaatservice, bij ons in de straat uitgelaten zodat Luna rustig kon wennen. Pas als Lilian en wij er een goed gevoel bij hadden mocht Luna mee met de gewone uitlaatservice. Luna gaat ondertussen al 2 jaar mee met Lilian.

Lilian heeft ons ook geholpen als gedragstherapeut. Luna bleek last te hebben van verlatingsangst waardoor ze opeens in huis begon te plassen. Ook daar heeft Lilian ons geholpen door tips en methodes aan te bieden. Deze hebben geholpen en Luna plast weer gewoon buiten.

Luna gaat nog altijd graag mee met Lilian om heerlijk met de andere honden in het bos te kunnen rennen, spelen en snuffelen! Lilian heeft veel passie in haar werk en neemt de tijd om voor hond en baas een passende oplossing te vinden. Kortom uitstekende service en maatwerk voor onze hond!


Iris


Notitie van Hondenrondje: Helaas is Luna verhuisd en gaat zij niet meer mee met Hondenrondje. Een groot gemis!

Omdat we alletwee werken en de kinderen op school zitten hebben we gezocht naar een hondenuitlaat puur omdat onze hond Roef dan dus op die dagen uitgelaten wordt en niet de hele dag alleen zit. Maar het is meer dan een hondenuitlaat zelf als we thuis zijn durfen we Roef niet haar uitje met haar vriendjes af te nemen. Roef weet precies wanneer ze opgehaald wordt en ligt op die dag al te wachten op de mat op Lilian. Lilian is fantastisch met de honden en voor Roef is het echt een feestdag als ze met de andere hondjes in het bos mag rennen. Ik ben er van overtuigd dat het niet alleen leuk is maar ook heel goed voor een hond. Hondenrondje is echt een aanrader!


Danielle van Rijn

Jouw testimonial ook op deze pagina? Heel graag! Je mag 'm naar me e-mailen.