Gastenboek

Gastenboek - Laat je weten wat je van Hondenrondje vindt?

14 berichten op 3 pagina's
Marc Vink
22-02-18 22:33:48
We zijn al jaren tevreden over de uitlaatservice. In het begin was de service echt nodig omdat Pleun anders op donderdag te lang alleen zou zitten. Dat is veranderd maar toch laten we Pleun nog iedere donderdag meegaan. Lilian is te gek met de honden(kijk maar naar Filmpjes op facebook van de dagelijkse wandelingen). Pleun zit iedere donderdag trouw te wachten tot ze komt. Ik vind het ook belangrijk dat Lilian aandacht besteed aan de rollen binnen de roedel. De honden zijn echt op hun gemak, zelfs in de bus waarmee ze ze komt halen. Gun je hond deze beleving!
Iris Woerdman
22-02-18 22:01:14
Onze hond Luna is een straat hond uit Griekenland waarvan het niet bekend was of ze mentaal en/of fysiek mishandeld was. Nadat wij haar hadden opgehaald bleek Luna veel moeite te hebben met (nieuwe) mensen vertrouwen. Het enige wat Luna wel leuk vond was het uitlaten en buiten zijn, maar ook buiten was Luna bang voor harde geluiden. Na veel zoeken was Lilian de enige die Luna wilde uitlaten. Lilian liet meteen weten dat ze het met Luna anders wilde aanlopen dan normaal. Lilian heeft Luna een week of 3, buiten de gewone uitlaatservice, bij ons in de straat uitgelaten zodat Luna rustig kon wennen. Pas als Lilian en wij er een goed gevoel bij hadden mocht Luna mee met de gewone uitlaatservice. Luna gaat ondertussen al 2 jaar mee met Lilian.

Lilian heeft ons ook geholpen als gedragstherapeut. Luna bleek last te hebben van verlatingsangst waardoor ze opeens in huis begon te plassen. Ook daar heeft Lilian ons geholpen door tips en methodes aan te bieden. Deze hebben geholpen en Luna plast weer gewoon buiten.

Luna gaat nog altijd graag mee met Lilian om heerlijk met de andere honden in het bos te kunnen rennen, spelen en snuffelen! Lilian heeft veel passie in haar werk en neemt de tijd om voor hond en baas een passende oplossing te vinden. Kortom uitstekende service en maatwerk voor onze hond!
Fleur Van der Woude
22-02-18 21:35:21
Sinds een jaar gaat Sky 3/4 dagen per week mee. De beste beslissing die we hebben gemaakt. Want wat doet Lilian is meer dan een uitlaatservice. De honden zijn gek op haar en zij op de honden. Elke keer weer geef ik Sky met een goed gevoel mee. En elke dag die update over hoe de wandeling was is natuurlijk als baasje super om te zien!! Kortom Hondenrondje is een echte aanrader!
Danielle Van Rijn
22-02-18 21:23:20
Omdat we alletwee werken en de kinderen op school zitten hebben we gezocht naar een hondenuitlaat puur omdat onze hond roef dan dus op die dagen uitgelaten wordt en niet de hele dag alleen zit. Maar het is meer dan een hondenuitlaat zelf als we thuis zijn durfen we Roef niet haar uitje met haar vriendjes af te nemen. Roef weet precies wanneer ze opgehaald wordt en ligt op die dag al te wachten op de mat op Lilian. Lilian is fantastisch met de honden en voor Roef is het echt een feestdag als ze met de andere hondjes in het bos mag rennen. Ik ben er van overtuigd dat het niet alleen leuk is maar ook heel goed voor een hond. Hondenrondje is echt een aanrader!
Tonen: 5  10   20