Hondenrondje 
Begrip, geduld en liefde voor honden!
 
 
 

Gastenboek

Gastenboek - Laat je weten wat je van Hondenrondje vindt?

33 berichten op 2 pagina's
Ester & Jenna Hazenbosch
06-05-18 15:42:07
Wat zijn wij ontzettend blij met je hulp, Kyto doet het geweldig naar de tips die wij hebben gehad.
Hij is enorm veranderd door het andere benaderen, we genieten weer van hem.
Heb je ook aangeraden bij me buren en begreep dat die afspraak ook al staat.
Mooiste vind ik nog dat wij opgevoed moesten worden en niet Kyto.

Enorm bedankt voor je hulp!!!!
Patrick ten Holder
27-03-18 10:40:35
Sinds pakweg 1 1/2 jaar gaat onze Jairo mee met Lilian.
Hij geniet hier enorm van.
Op de dagen dat hij meegaat staat hij ruim op tijd al voor de deur te wachten totdat Lilian hem komt ophalen.
Jairo heeft tijdens de hondenrondjes veel bijgeleerd.
Het 'functioneren' in een roedel is erg goed voor hem.
Tevens is Lilian een maandje of twee geleden bij ons langs geweest voor een consult.
Jairo blafte steeds op het moment dat 1 van ons 2 in de vroege ochtend naar het werk ging , hij bleef dan ook blaffen.Na goede tips van Lilian is dit gedrag helemaal weg en is Jairo veel rustiger en relaxter geworden

Jairo is zowel door het hondenrondje als Lilian haar tips een veel stabielere hond geworden.

Zowel Hondenrondje als de tips van Lilian , gedragstherapeut , zijn een enorme aanrader.

Lilian bedankt , we hopen dat Jairo nog jaren met je mee kan
Eugenie Zandvliet
27-03-18 09:25:19
Lilian is in december bij ons geweest omdat onze hond Luna erg bang is voor voorwerk en daardoor ook voor alles wat daarop lijkt. De periode november-januari is daardoor elk jaar, in toenemende mate, een lastige tijd wat betreft het uitlaten. De stress bouwt zich vanaf de eerste knal op.
Als gezin gingen we hier consequent mee om. We wilden de angst niet bevestigen, haar afleiden met leuke dingen. Maar de stress was vaak zo dat dat niet meer lukte.
Lilian heeft ons adviezen gegeven. Deze waren deels een bevestiging van wat we deden of hadden geprobeerd. Maar door de focus consequent op de goede momenten buitenshuis te leggen is Luna weer meer ontspannen geworden.
Lilian, bedankt.
Monique van Gerrevink (Snow)
11-03-18 14:42:43
Puppycoaching. We kregen onze Snow als pup van 8 weken in december 2017. Voordat ze er was heeft lilian uitgebreid met ons doorgenomen hoe we de start met Snow zo aangenaam en relaxed mogelijk konden laten verlopen. We kregen ook een heel handige boekje waarin alle basis tips voor het oefenen met je hond staan. Dat is nu onze 'hondenbijbel' ...Hierdoor konden we vanaf het eerste uur direct met de training van Snow beginnen. Lilian weet precies wat het gedrag van Snow (en andere honden) betekent en geeft ons heel handige tips om Snow te trainen. We mogen haar altijd mailen met een vraag en die wordt heel snel en uitgebreid met handige tips beantwoord. Tijdens het samenlopen met Snow geeft Lilian één-op-één direct handige tips. Daarin is ze heel direct en duidelijk in haar uitleg. En ook na afloop ontvang ik iedere keer een uitgebreide mail met alles wat er is opgevallen en wat we thuis kunnen oefenen. Dan kun je alles nog even rustig nalezen. Superfijn om zoveel aandacht te krijgen en daar is het resultaat ook naar. We krijgen ook huiswerk waarbij in stapjes wordt uitgelegd hoe we iets nieuws kunnen aanleren. Eigenlijk is het geen puppy coaching maar meer een baasjes coaching en het werkt heel simpel, gewoon consequent Lilians tips en feedback opvolgen en lekker veel oefenen. Snow is nu 20 weken en doet het supergoed.
Mariet Hamming
27-02-18 10:34:21
Niet alleen wij, maar zeker ook Odie is elke week weer blij als Lilian de deur thuis opent. Lilian kan goed met een groep honden omgaan maar kijkt ook zeker naar het karakter van de hond zelf en houd hier rekening mee. Lilian is oprecht in haar omgang met de dieren en naar de baasjes toe. Dat geeft veel vertrouwen. Sinds Odie meegaat met Lilian is zij gegroeid en heeft Odie meer vertrouwen gekregen. Van elke wandeldag kun je een sfeerbeeld zien en vertelt ze een leuk verhaal over wat zij en de honden hebben meegemaakt.
Anouk Witteveen
26-02-18 22:36:41
Onze ondeugende enthousiaste en lieve jack russel Ramses gaat sinds december 1 x per week met Lilian mee met de uitlaat service. Doordat er weinig vriendjes voor hem in de buurt zijn hebben we hiervoor gekozen. En dat was een hele goede beslissing. Ramses vindt het geweldig!!! Lilian is heel rustig relaxed en lief voor de honden en bezit een dosis aan kennis en ervaring van en met honden. Bij problemen denkt ze met je mee en daarnaast is ze erg flexibel wat betreft de hondenuitlaat service. Deze hondenuitlaat service is echt een aanrader.
Hans M.J. Kes
26-02-18 18:46:19
Onze Tjoela, een heerlijke labradoodle, weet een paar keer in de week dat het feest wordt. Even voor tien uur staat ze bij de achterdeur met de staart te wapperen: tijd dat ze wordt uitgelaten met ‘Hondenrondje’, uitlaatservice met de nodige extraatjes.
Lilian – eigenaresse van het ‘rondje’ - heeft iets met onze hond. Ze geeft regelmatig tips om haar ‘rondje-met –de-hond’ wat extra mee te geven. Lilian Bults doet het met hondenliefde en met de nodige extra kennis en bijbehorende ervaring.. Ze heeft niet alleen haar uitlaatservice, maar doet ook veel aan gedragstherapie en puppycoaching. De resultaten zijn er naar; vraag er bij Lilian maar eens naar (website www.hondenrondje.nl).
Nadelen? Jazeker, als Lilian met de honden op pad is… Kijk maar ’s hoe Tjoela op haar reageert als ze weer thuis wordt gebracht. Nee hoor, krijgt ze gewoon een snoepje van Hondenrondje.
Anita Heusinkveld
26-02-18 16:27:14
Floris en Hugo gaan sinds ongeveer anderhalf jaar 1x per week met Lilian op pad. Dat gaat ontzettend goed! In het begin is het natuurlijk wel spannend maar je gaat eerst zelf een keer mee met de hond om kennis te maken en de eerste keren word je op de hoogte gehouden via de app, dat vond ik heel fijn. Leuke is ook dat Lilian altijd foto's en/of een filmpje op facebook zet van die dag dus het is ontzettend fijn als je ziet dat ze het weer naar de zin hebben. Lilian is ook gedragsspecialiste en van die dienst hebben wij ook een keer gebruik gemaakt en ook daar zijn we blij mee. Het is prettig als iemand betrokkenheid heeft bij hond en eigenaar en denkt in mogelijkheden. En ook eerlijk is. Kortom, wij geven Floris en Hugo met een gerust hart aan Lilian mee!
Evelien Hogeweg
25-02-18 16:13:41
mijn Rhodesian Ridgeback gaat al vanaf 2012 met Lilian mee naar het bos.
ik werd toen geopereerd aan mijn knie (later ook de tweede) en kon dus een tijd niet met m'n toen nog jonge hond, wandelen. Hij had natuurlijk wel zin om even lekker te rennen en te spelen en was altijd erg blij als Lilian kwam.
voor mij was het erg leuk om achteraf op de foto's en video's te zien, waar ze gewandeld hadden en met wie Djabu gespeeld had.
zo maakte ik de wandelingen toch een beetje mee.
nu loop ik zelf weer in het bos, maar laat Djabu toch twee keer per week met Lilian meegaan.
ik geloof dat het heel goed is als honden in een groep meegaan en zo socialiseren.
ik kan er op rekenen dat Lilian alles ziet en zegt als er iets niet goed zou zijn
ik geef mijn liefste bezit vol vertrouwen met haar mee.
Marc Vink
22-02-18 22:33:48
We zijn al jaren tevreden over de uitlaatservice. In het begin was de service echt nodig omdat Pleun anders op donderdag te lang alleen zou zitten. Dat is veranderd maar toch laten we Pleun nog iedere donderdag meegaan. Lilian is te gek met de honden(kijk maar naar Filmpjes op facebook van de dagelijkse wandelingen). Pleun zit iedere donderdag trouw te wachten tot ze komt. Ik vind het ook belangrijk dat Lilian aandacht besteed aan de rollen binnen de roedel. De honden zijn echt op hun gemak, zelfs in de bus waarmee ze ze komt halen. Gun je hond deze beleving!
Iris Woerdman
22-02-18 22:01:14
Onze hond Luna is een straat hond uit Griekenland waarvan het niet bekend was of ze mentaal en/of fysiek mishandeld was. Nadat wij haar hadden opgehaald bleek Luna veel moeite te hebben met (nieuwe) mensen vertrouwen. Het enige wat Luna wel leuk vond was het uitlaten en buiten zijn, maar ook buiten was Luna bang voor harde geluiden. Na veel zoeken was Lilian de enige die Luna wilde uitlaten. Lilian liet meteen weten dat ze het met Luna anders wilde aanlopen dan normaal. Lilian heeft Luna een week of 3, buiten de gewone uitlaatservice, bij ons in de straat uitgelaten zodat Luna rustig kon wennen. Pas als Lilian en wij er een goed gevoel bij hadden mocht Luna mee met de gewone uitlaatservice. Luna gaat ondertussen al 2 jaar mee met Lilian.

Lilian heeft ons ook geholpen als gedragstherapeut. Luna bleek last te hebben van verlatingsangst waardoor ze opeens in huis begon te plassen. Ook daar heeft Lilian ons geholpen door tips en methodes aan te bieden. Deze hebben geholpen en Luna plast weer gewoon buiten.

Luna gaat nog altijd graag mee met Lilian om heerlijk met de andere honden in het bos te kunnen rennen, spelen en snuffelen! Lilian heeft veel passie in haar werk en neemt de tijd om voor hond en baas een passende oplossing te vinden. Kortom uitstekende service en maatwerk voor onze hond!
Fleur Van der Woude
22-02-18 21:35:21
Sinds een jaar gaat Sky 3/4 dagen per week mee. De beste beslissing die we hebben gemaakt. Want wat doet Lilian is meer dan een uitlaatservice. De honden zijn gek op haar en zij op de honden. Elke keer weer geef ik Sky met een goed gevoel mee. En elke dag die update over hoe de wandeling was is natuurlijk als baasje super om te zien!! Kortom Hondenrondje is een echte aanrader!
Danielle Van Rijn
22-02-18 21:23:20
Omdat we alletwee werken en de kinderen op school zitten hebben we gezocht naar een hondenuitlaat puur omdat onze hond roef dan dus op die dagen uitgelaten wordt en niet de hele dag alleen zit. Maar het is meer dan een hondenuitlaat zelf als we thuis zijn durfen we Roef niet haar uitje met haar vriendjes af te nemen. Roef weet precies wanneer ze opgehaald wordt en ligt op die dag al te wachten op de mat op Lilian. Lilian is fantastisch met de honden en voor Roef is het echt een feestdag als ze met de andere hondjes in het bos mag rennen. Ik ben er van overtuigd dat het niet alleen leuk is maar ook heel goed voor een hond. Hondenrondje is echt een aanrader!
Tonen: 5  10   20